"jem & fix Huset" præsenterer 50 nye fix det selv-film3. februar 2016

jem & fix Huset
Kort fortalt har vi købt et hus, som vi har gennemrenoveret med gode prisbillige materialer primært fra egne butikker. Det færdige resultat kan du se på jemogfix.dk fra d. 6. februar i form af før og efter billeder og 50 gode og brugervenlige fix det selv-film, som rum for rum eller opgave for opgave viser, hvordan du skal gribe udfordringen an. Som bekendt slår vi ikke selv på at være rådgivere, så til at guide dig igennem processen, har vi allieret os med TV-handymanden Kuno Bonne, som står bag handyman.dk.

- Jeg har mange års erfaring med at skyde gør det selv-film og uddele gode tips og tricks om alt lige fra pudsning af sokler til opsætning af fliser, så at være frontfigur i en gør det selv-film er bestemt ikke nyt for mig, fortæller Kuno Bonne og fortsætter:

- Da jem & fix præsenterede mig for jem & fix Huset og planerne om at dokumentere istandsættelsen som en hjælp til sine kunder, kunne jeg straks se det gode match i samarbejdet.

Marketingchef i jem & fix Anna Paludan er enig i, at det er et godt match, og hun fortæller her, hvorfor Kuno er den helt rette frontfigur:

- Kuno er en fingerfærdig gør det selv-mand uden en håndværksmæssig baggrund, men med et godt håndelag og stor erfaring med praktiske gør det selv-opgaver. På den måde ligner han faktisk mange af vores kernekunder, som både har lysten og færdighederne til at give sig i kast med gør det selv-projekter.

Lavpris til alle
jem & fix er et lavpris byggemarked, og dermed kan man som kunde være forvisset om, at gængse trælastvarer, værktøj og maling for at nævne nogle eksempler altid vil være at finde hos os til markedets laveste pris, og det gælder både kendte brands og egne mærker. Det understøtter forbrugertjenesten Pricerunner bl.a. også med sine gentagne kåringer af jem & fix som Danmarks billigste byggemarked. Men det er ikke det hele. Salgs- og indkøbsdirektør i jem & fix Claus Petersen uddyber:

- En afgørende hjørnesten i vores koncept er, at lavprisen gælder for alle produkter til alle kunder, uanset om man skal bruge 1 stk. eller 10 stk. af en vare. Vi vil ikke favorisere udvalgte kunder med særlige rabatter eller komplekse fordelsprogrammer. Vi vil favorisere alle vores kunder med altid gunstige lavpriser. Derfor har vi kun én pris til alle. Og det er den laveste. Og en af årsagerne til, at vi kan tilbyde så lave priser, er netop, at vi sætter høflig selvbetjening i centrum.

Se mere om jem & fix Huset i denne film - klik her

Del denne side: