Souschef til Ishøj

Bliv en del af en stærk organisation

jem & fix er Danmarks lavpris byggemarked og en del af Harald Nyborg koncernen. Vi har succes, er i solid vækst og arbejder blandt andet på at åbne nye butikker til at supplere vores nuværende 115 af slagsen i Danmark og 45 i Sverige. Vores organisation er uformel og flad med kort vej fra beslutning til handling, og vi søger nu en dygtig souschef, der kan være med til at drive og styrke vores koncept i butikkerne.
Læs mere på: http://www.jemogfix.dk

Assister butikschefen og skab resultater

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind.  Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Ambitiøs stedfortræder med mod på udvikling

Vi lægger stor vægt på din personlighed og eventuel erfaring fra detailhandel. Du får mere end 1600 dedikerede kolleger fordelt over hele landet, og som virksomhed har vi fokus på din faglige og personlige udvikling. Det kommer blandt andet til udtryk i vores målrettede lederuddannelse, hvor du vil få styrket dine evner og faglige profil. 

• Du trives med ansvar og ledelse, og du er i stand til at skabe resultater sammen med dine kolleger
• Du er struktureret, god til planlægning og sørger for, at butikkens ressourcer udnyttes optimalt
• Samtidig er du ambitiøs og vil gerne være med til at udvikle dig selv og jem & fix yderligere
• Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1600 jem & fix kolleger.
• Kørekort er et krav

Interesseret?

Er du vores nye souschef, så send din ansøgning til:
jem & fix A/S
Industribuen 11
2635 Ishøj
Att.: Butikschef Christian Jordoson
eller send en e-mail til: bcb72@jemfix.com

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: 22.02.2018

Del denne side: