jem & fix søger elever til hele Danmark

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi tilbyder en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling.

Hos jem & fix investerer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere. Din karriere er vigtig, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed. I fællesskab har vi skabt en stor succes i Danmark, Sverige og Norge.

Rollen som elev

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet.
Dine vigtigste opgaver er at:
• Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
• Håndtere nye varer hurtigt og effektivt hver dag
• Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
• Bidrage til den positive stemning i butikken

Til gengæld får du hurtigt ansvar for egne produktområder og en personlig vejleder, der hjælper og støtter dig gennem din uddannelse. I løbet af uddannelsen gennemfører du også seks skoleuger sammen med andre jem & fix elever på Innovationsfabrikken i Kolding. Her udvikler du din faglige viden og får nye idéer og redskaber, som du arbejder videre med i butikken.

Din baggrund og personlighed

For at blive elev i jem & fix skal du som minimum have bestået EUD eller EUX Business på en handelsskole med retning Detail.
Har du en HHX skal du tage et 5 ugers GF2-forløb, og har du en STX, HTX eller HF skal du tage et 10 ugers GF2-forløb på en handelsskole for at blive elev med retning Detail

Vi vægter din personlighed højt. Du arbejder selvstændigt og hurtigt med et smil. Du trives med tempo, og du yder dit bedste hver dag. Vi søger dig, der er en initiativrig og åben teamplayer, som er fuld af energi og har lysten og motivationen til at få mest muligt ud af din uddannelse - både i butikken og på skoleopholdene. Har du også en stærk passion for salg og kundeservice, stortrives i et miljø med højt tempo, er åben og ærlig i din feedback og kommunikation med kollegaer og leder samt elsker detailbranchen og har drive til at udvikle dig selv og din karriere sammen med jem & fix, så er det lige dig, vi mangler.
Stillingerne ønskes besat 1. september 2019, så send os din ansøgning snarest muligt og senest 31. januar 2019.

Lyder det interessant?

Vil du vide mere om uddannelsen eller os, kan du:
• Klikke dig ind www.jemogfix.dk/elev og se film og læse mere om vores elevers hverdag
• Kontakte Solveig Petersen på tlf.: 76 41 35 00.
• Tjekke vores elevfacebookside via hjemmesiden og få svar på dine spørgsmål.

Ansøg her

Del denne side: