Heidi

Hvorfor butikschef i jem & fix?
Efter rigtig mange år som leder i tøjbranchen trængte jeg til, at der skulle ske noget nyt. Jeg ville gerne forsætte som leder, men det skulle være noget helt andet. For mig handlede det om at udvikle mig selv samtidig med, at jeg kunne bruge den ledererfaring, jeg allerede havde.

Derfor elsker jeg mit arbejde
Der er rigtig mange udfordringer og opgaver hele tiden, så hver dag er et lille projekt i sig selv. Og det kan jeg rigtig godt lide. Her har jeg et stort ansvar i at bevare overblikket i de daglige pressede situationer og få alle til at yde deres absolut bedste, samtidig med at vi bevarer en god stemning. Desuden er det bare sjovt at gå på job hver dag. Det er lige mig. I jem & fix handler det om hele tiden at udvikle sig selv og sine medarbejdere. Det er fedt, fordi man helt fra toppen lægger vægt på, at alle medarbejdere udvikler sig, og man har derfor rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre sig. Hvis man selv vil. Derfor elsker jeg mit arbejde.

Jeg drømmer om
At blive en endnu dygtigere leder som kan hjælpe andre op af karrieretrappen. Om det bliver som mentor for spirende ledere og vise dem vejen frem, eller om det bliver med ansvar for flere butikker må tiden vise, men jeg vil rigtig gerne give mine erfaringer videre til andre, og se dem lykkes. Og det er jo en del af det, jeg allerede får gennem mit arbejde som butikschef i jem & fix.

Jesper

Hvorfor butikschef i jem & fix?
Jeg valgte at blive butikschef i jem & fix, fordi jeg gerne vil udfordre mig selv. Jeg er ambitiøs og målrettet, og så vil jeg gerne arbejde et sted, hvor jeg får lov til at udvikle mig både menneskeligt og fagligt. Dette giver jem & fix mig mulighed for. Derudover havde jeg ledererfaringer fra et tidligere job, som jeg gerne ville prøve af i en helt ny branche, og derfor var det et naturligt valg for mig.

Derfor elsker jeg mit arbejde
Det bedste ved at være butikschef i jem & fix er, at jeg får lov til at tage ansvar og gå forrest. Jeg vil gerne lede og hjælpe andre til at nå deres egne og fælles mål, og det får jeg mulighed for ved at arbejde som butikschef og på samme tid være en del af lederuddannelsen. Jeg tror måske, at det der tiltaler mig mest ved mit arbejde, netop er denne mulighed for at udvikle mig personligt og på samme tid være med til at udvikle andre. At det så på samme tid sker i et venskabeligt og familiært miljø, gør det blot endnu bedre.

Jeg drømmer om
Lige nu og her, vil jeg faktisk bare udvikle mig til at blive en endnu bedre leder, og derudover fortsætte i jobbet som butikschef, da jeg virkelig har fundet mig til rette her. På sigt vil jeg dog gerne have et større ansvarsområde, hvor jeg ikke blot har ansvaret for én men gerne flere butikker - eller eventuelt et større geografisk område. Det vil kræve hårdt arbejde, men jeg synes, det er vigtigt at sætte sig sådanne mål. Ellers når man dem jo aldrig.

Per

Hvorfor butikschef i jem & fix 
jem & fix har et spændende lederforløb, hvor man bliver klædt på til opgaven i løbet af 12 måneder og får styrket i sine lederevner. Man bruger alt det, man har med i bagagen og får tilført "jem & fix blod" direkte ind i årerne på de fantastiske kurser, man deltager i en gang om måneden. Man får lov til i en periode at afprøve butikschefstillingen i en butik, inden man selv står med det fulde butiksansvar. Derved bliver man solidt klædt på til at drifte sin egen butik og undervejs styrket og løftet i sine ledelseskompetencer. Det var vigtigt for mig at vælge en virksomhed, der ved, hvad de vil og ved, hvor de skal hen. jem & fix er en succeshistorie, og den ville jeg gerne være med til at være en del af samt give mit bidrag til. 

Derfor elsker jeg mit arbejde
Jeg elsker at levere resultater sammen med mit team, at kunne få det bedste ud af teamet samt at sende glade kunder ud af døren hver dag. Butikken er kamppladsen som hver dag skal fremstå indbydende og kampklar. Jeg er den, der går forrest og inspirerer mit team til at gøre det bedre end mig. jem & fix giver også mulighed for, at man selv kan sætte sit eget præg på butikken og dagligdagen inden for rammerne, hvilket er fantastisk. 

Jeg drømmer om
At blive anerkendt for at levere resultater, skabe en vindermentalitet i mit team, og få vores butik til at have en masse kunder, der anbefaler andre at handle i vores butik. Når jeg holder fri, er drømmen at vide at mit team kører butikken, som om jeg selv var tilstede. Og endelige så drømmer jeg også om at score gode karakterer for vores butik, når vi får besøg af vores regionschef (månedligt) eller topledelsen fra hovedkontoret (årligt).