Mød nogle af vores butikschefer

Heidi

Hvorfor butikschef i jem & fix?
Efter rigtig mange år som leder i tøjbranchen trængte jeg til, at der skulle ske noget nyt. Jeg ville gerne forsætte som leder, men det skulle være noget helt andet. For mig handlede det om at udvikle mig selv samtidig med, at jeg kunne bruge den ledererfaring, jeg allerede havde.

Derfor elsker jeg mit arbejde
Der er rigtig mange udfordringer og opgaver hele tiden, så hver dag er et lille projekt i sig selv. Og det kan jeg rigtig godt lide. Her har jeg et stort ansvar i at bevare overblikket i de daglige pressede situationer og få alle til at yde deres absolut bedste, samtidig med at vi bevarer en god stemning. Desuden er det bare sjovt at gå på job hver dag. Det er lige mig. I jem & fix handler det om hele tiden at udvikle sig selv og sine medarbejdere. Det er fedt, fordi man helt fra toppen lægger vægt på, at alle medarbejdere udvikler sig, og man har derfor rig mulighed for hele tiden at dygtiggøre sig. Hvis man selv vil. Derfor elsker jeg mit arbejde.

Jeg drømmer om
At blive en endnu dygtigere leder som kan hjælpe andre op af karrieretrappen. Om det bliver som mentor for spirende ledere og vise dem vejen frem, eller om det bliver med ansvar for flere butikker må tiden vise, men jeg vil rigtig gerne give mine erfaringer videre til andre, og se dem lykkes. Og det er jo en del af det, jeg allerede får gennem mit arbejde som butikschef i jem & fix.

Michael

Hvorfor butikschef i jem & fix? 
Som butikschef har jeg det overordnede ansvar for at drive butikken til succes, hvilket er spændende i sig selv, men jeg har også rig mulighed for at udvikle mig både fagligt og menneskeligt. Det er der plads til i jem & fix.

Jeg trives desuden i en travl hverdag, hvor opgaverne er mange, og hvor ikke to dage er ens. Vi har fuld fart på i hverdagen og vækster meget som virksomhed både i Danmark, Norge og Sverige, men vi løber alle mod et tydeligt fælles mål om at skabe den bedste indkøbsoplevelse for vores kunder.

Derfor elsker jeg mit arbejde 

En stor del af mit job som butikschef i jem & fix består i at agere helikopter, så jeg sikrer, at vi når butikkens mål. Det stiller store krav til mig som chef, men man er heldigvis ikke alene; bag mig står et bagland, der står klar til at hjælpe.

Den fedeste opgave er dog at lede, motivere og skabe engagement blandt medarbejderne i mit team, så vi sammen leverer de gode resultater og sender glade kunder ud af døren hver dag.

Jeg drømmer om 
For mig er det et vigtigt punkt, at jeg hele tiden kan holde mig skarp og bygge videre på mine forskellige kompetencer, så jeg kan udvikle mig og blive en endnu bedre leder og købmand. Det har jeg rig mulighed for i jem & fix, der tilbyder et væld af udviklingsmuligheder.