Se vores Loctite sortiment

Vi fører et bredt udvalg af Loctite lim. Epoxylim, sekundlim og montagelim er nogle af dem, se herunder hvilke produkter vi også fører.

Sekundlim

Super Attack - til plastik

Loctite Super Glue All Plastics er specielt udviklet til limning af plastmaterialer, og den kan også anvendes på polyetylen (PE), polypropylen (PP). Limen består af en aktivator og en lim, og til sammen giver de en perfekt limoverflade med usynlig fuge. Indeholder 2 gram + 4 ml.

Brush-on Super glue

Loctite Super Glue Brush-On er en hurtigttørrende lim, som kan bruges til mange forskellige overflader. Denne Brush-On udgave er med børsteapplikator, som gør det nemt at fordele limen på selve store overflader. Tørrer gennemsigtigt op og er vandfast. Indeholder 5 gram.

Super Attack præcisionslim

Loctite Super Glue Precision Max er med ekstra lang spids, som gør det endnu nemmere at påføre limen præcist og på svært tilgængelige steder. Limen kan anvendes til de fleste overflader og limer efter få sekunder. Den tørrer gennemsigtigt op og giver en usynlig fuge. Indeholder 10 gram.

Superlim - minitrio

Loctite Super Glue Mini Trio består af 3 stk. små lim med Loctites Super Glue universallim. Limen kan bruges til mange forskellige overflader som fx træ, plast, metal og porcelæn. Tørrer hurtigt op og efterlader en gennemsigtig fuge. Pakke med 3 stk. lim á 1 gram.

Control 3G

Loctite Super Glue Control er en hurtigttørrende lim, som kan bruges på de fleste overflader fx porcelæn, metal og gummi. Den er med Control applikator, som er en klemmeflaske med håndgreb, som gør det nemt at klemme limen ud af flasken og giver en høj præcision. Indeholder 3 gram.

Perfect Pen sekundlim

Loctite Super Glue Perfect Pen gør det endnu nemmere at lime. Du holder nemlig om limen som en blyant, og det giver samme kontrol, som når du skriver. På den måde kan du præcist påføre limen uden at svine. Super Glue sekundlim kan bruges til fx porcelæn, træ, papir og metal. Indeholder 3 gram.

Super Glue Precision

Loctite Super Glue Precision er en universallim, som kan bruges til mange forskellige materialer som fx porcelæn, træ, papir og gummi. Denne Precision-udgave er med ekstra lang spids/dyse, som gør det nemmere at lave en præcis påføring og komme til på svært tilgængelige steder. Indeholder 5 gram.

Universal superlim

Loctite Super Glue er en universallim, som kan bruges på mange forskellige overflader som fx porcelæn, træ, metal og plast. Den er hurtigttørrende, stærk og både stød- og vandfast. Limen tørrer gennemsigtigt op og efterlader en usynlig fuge, hvor du har limet. Indeholder 3 gram.

Kintsuglue reparationspasta

Kintsuglue i hvid eller sort

Loctite Kintsuglue er en reparationspasta, som kan bruges til reparation, beskyttelse eller forbedring af fx ledninger, solbriller eller andre ting. Den kan bruges til aluminium, beton, keramik, kork, metal, glas og træ, og den er formbar og fleksibel. Fås i både hvid og sort.
Indeholder 3 x 5 gram.

Epoxylim

Power Epoxy universal

Loctite Power Epoxy Universal er en superstærk epoxylim, der kan bruges til de fleste materialer som fx træ, sten, beton og metal. Det er en tokomponent lim, og der er derfor 2 tuber i pakken, som skal blandes i lige mængder, inden limen påføres. Opnår styrke på op til 240 kg/cm². Indeholder 2 x 11 ml.

Power Epoxylim

Loctite Power Epoxy Metal er en epoxylim, der er særligt udviklet til limninger af metaller som fx jern, aluminium og zink. Tokomponent lim, der med dobbeltsprøjten doseres nemt, og den hærder efter 5 min. Fuld styrke efter 24 timer. Når limen tørrer op, laver den metalfarvede limfuger. Indeholder 25 ml.

Power Epoxylim

Loctite Power Epoxy Universal er en stærk og hurtigtørrende epoxylim. Det er en tokomponent lim, som normalt skal blandes, men i denne udgave får du en dobbeltsprøjte, som doserer limen direkte. Det gør den nem og hurtig at bruge. Kan anvendes på de fleste overflader. Det er miniudgaven. Indeholder 6 ml (7 gram).

Power Epoxy universal

Loctite Power Epoxy Universal er en stærk epoxylim, som kan bruges til mange forskellige overflader fx træ, metal og sten. Limen består af 2 komponenter, der skal blandes, inden den påføres, og med dobbeltsprøjten er det nemt at dosere limen. Tørrer gennemsigtigt op. Indeholder 25 ml.

Universallim Power Epoxy Instant Mix

Loctite Power Epoxy Universal Instant Mix er en stærk epoxylim, som med sin dobbeltsprøjte doserer de 2 komponenter, som den består af. Det gør det nemt og hurtigt at anvende limen. Kan anvendes på de fleste overflader, og den tørrer gennemsigtigt op. Indeholder 14 ml (16 gram).

Speciallim

Sekundlim til glas

Loctite Super Glue Glass er udviklet specielt til limning af glas, og den kan anvendes på de fleste typer af glas. Tåler vand og opvaskemaskine, så har du limet stilken på dit glas, kan den stadig vaskes i opvaskemaskinen. Efterlader usynlig fuge. Indeholder 3 gram.

60 sekunders universallim

Loctite 60 Seconds Universallim tørrer på 60 sekunder og giver mulighed for, at du kan rette limingen, inden den er helt tør. Den bliver gennemsigtig, når den tørrer op. Når den er hærdet, opbygger den en styrke på 100+ kg/cm². Kan bruges på mange materialer. Indeholder 20 gram.

Repair Extreme universallim

Loctite Power Glue Repair Extreme er en hurtighærdende og stærk universallim, som kan bruges til reparations- og limningsopgaver i hjemmet. Den både limer og tætner de fleste materialer. Den har en stor fleksibilitet og udfyldningsevne, ligesom den er modstandsdygtig over for vand og stød. Indeholder 20 gram. 

Power Flex

Loctite Super Glue Power Flex Control er tilført gummi, som gør limen fleksibel og velegnet til porøse og lodrette overflader. Dette er Control-udgaven med klemmeflaske med håndgreb for nem og præcis påføring af limen. Limen er en gel og tørrer transparent op. Kan anvendes til mange overflader. Indeholder 3 gram.