Loctite Kintsuglue reparationspasta hvid

Varenr.: 9051694

34,95/stk
  • Loctite Kintsuglue reparationspasta kan bruges til reparation, beskyttelse eller forbedring af næsten enhver genstand
  • Den er fleksibel og minder om modellervoks, og den kan derfor formes til det sted, som skal repareres eller beskyttes
  • Den begynder at hærde efter 30 minutter, og herefter skal genstanden efterlade natten over, inden den er klar til brug
  • Kan bruges til en lang række materialer som aluminium, beton, glas, træ, keramik, natursten og pap
  • Denne er hvid, og den kan males. Du får 3 x 5 gram i en pakke
Lagerstatus blev indlæst sidst: 24. jun 2019 17:21

Loctite Kintsuglue reparationspasta i hvid

Loctite Kintsuglue kan bruges til reparation, beskyttelse eller forbedring af næsten enhver genstand. Kintsuglue er en fleksibel og formbar pasta, som minder om modellervoks, når du ælter den. Når du bruger den, ælter du den først i ca. 10 sekunder, og herefter former du den til det sted, som skal repareres, beskyttes eller forbedres. Du har op til 30 minutter til at justere Kintsuglue, inden den begynder at hærde. Når du har påført pastaen og tilpasset den, efterlades genstanden natten over, og så er den klar til brug. Den hærder gradvist og forbliver fleksibel.

Kan bruges til aluminium, beton, tegl, glas, træ, keramik, kork, metal, glasfiberforstærket polyester, tekstiler, papir, pap, polycarbonat, polystyren skum (Styrofoam®), natursten og andre plastmaterialer (ud over polyethylen (PE) og polypropylen (PP) og Teflon®).

Inspirationen til Loctite Kintsuglue kommer fra en århundrede gammel reparationskunst kaldet Kintsugi. Den er vandtæt, silikonefri og lugtfri. Den er desuden vand-, stød-, UV- og temperaturbestandig (-40°C til +120°C).

Denne udgave er hvid og kan males, og der er 3 x 5 gram i pakken.

Loctite logo.jpg