Vind Tuffhoze hybridslange

Svar på spørgsmålet, og deltag i konkurrencen om en Hozelock Tuffhoze hybridslange til en værdi af 429,- kr. Du kan deltage t.o.m. søndag d. 20. juni 2021, og vi trækker lod blandt de rigtige svar i uge 25, hvorefter vinderne får direkte besked. Der udloves 15 stk. til en værdi af 429,- kr. pr. stk.

Når du tilmelder dig jem & fix' nyhedsbrev, får du ugens avis med aktuelle produkter til skarpe priser. Vi er jo ikke Danmarks billigste byggemarked for ingenting! Desuden får du også nogle nyttige gør det selv-tips og muligheden for at vinde flotte præmier i forskellige konkurrencer. Vi deler ikke din e-mailadresse med nogen, og du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

For at deltage i denne konkurrence skal du godkende følgende konkurrencebetingelser: Du skal være 18 år eller derover. Ansatte i jem & fix samt deres husstande må ikke deltage. Du må kun deltage én gang. Konkurrencen slutter søndag d. 20. juni 2021, og du kan kun deltage online. Vinderen trækkes i uge 25 og får direkte besked. Hvis vi ikke modtager bekræftelse fra vinderen i løbet af tre dage efter, der er taget kontakt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Efter kontakt med vinderen offentliggøres navn og by på jemogfix.dk og evt. Facebook. Der udloves 15 stk. til en værdi af 429,- kr. pr. stk. Der er ikke reklamationsret på præmier, og de kan ikke ombyttes til kontanter. Deltagelse i konkurrencen er ikke betinget af tilmelding af vores nyhedsbrev.