Vind en Bosch hækkeklipper

Skal du i gang med at klippe hækken? Så deltag i konkurrencen om en Bosch hækkeklipper 18 V til en værdi af 998,- kr. ved at svare på nedenstående spørgsmål. Du kan deltage t.o.m. søndag d. 13. juni 2021, og vi trækker lod blandt de rigtige svar i uge 24, hvorefter vinderen får direkte besked.

Når du tilmelder dig jem & fix' nyhedsbrev, får du ugens avis med aktuelle produkter til skarpe priser. Vi er jo ikke Danmarks billigste byggemarked for ingenting! Desuden får du også nogle nyttige gør det selv-tips og muligheden for at vinde flotte præmier i forskellige konkurrencer. Vi deler ikke din e-mailadresse med nogen, og du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

For at deltage i denne konkurrence skal du godkende følgende konkurrencebetingelser: Du skal være 18 år eller derover. Ansatte i jem & fix samt deres husstande må ikke deltage. Du må kun deltage én gang. Konkurrencen slutter søndag d. 13. juni 2021, og du kan kun deltage online. Vinderen trækkes i uge 24 og får direkte besked. Hvis vi ikke modtager bekræftelse fra vinderen i løbet af tre dage efter, der er taget kontakt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Efter kontakt med vinderen offentliggøres navn og by på jemogfix.dk og evt. Facebook. Præmien har en værdi af 998,- kr. Der er ikke reklamationsret på præmier, og de kan ikke ombyttes til kontanter. Deltagelse i konkurrencen er ikke betinget af tilmelding af vores nyhedsbrev.