Konkurrence - vind grill og tilbehør

Konkurrence - vind grill og tilbehør

Fix grillmaden

Vil du imponere dine gæster med lækker grillmad til sommerens havefester? Deltag i konkurrencen på jemogfix.dk, hvor du kan vinde en gasgrill med tilbehør til en værdi af 2833 kr. Konkurrencen kører t.o.m. lørdag d. 25. maj 2024. Vinderen trækkes i uge 22 og vil få direkte besked

Når du tilmelder dig jem & fix' nyhedsbrev, får du ugens avis med aktuelle produkter til skarpe priser. Vi er jo ikke Danmarks billigste byggemarked for ingenting! Desuden får du også nogle nyttige gør det selv-tips og muligheden for at vinde flotte præmier i forskellige konkurrencer. Vi deler ikke din e-mailadresse med nogen, og du kan naturligvis altid afmelde dig igen.

For at deltage i denne konkurrence skal du godkende følgende konkurrencebetingelser: Du skal være 18 år eller derover. Ansatte i jem & fix samt deres husstande må ikke deltage. Du må kun deltage én gang. Konkurrencen slutter søndag d. 25. maj 2024, og du kan kun deltage online. Vinderen trækkes i uge 22 2024 og får direkte besked. Hvis vi ikke modtager bekræftelse fra vinderen i løbet af tre dage efter, der er taget kontakt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Efter kontakt med vinderen offentliggøres navn og by på jemogfix.dk og evt. Facebook. Præmien har en værdi af 2833 kr. Der er ikke reklamationsret på præmier, og de kan ikke ombyttes til kontanter. Deltagelse i konkurrencen er ikke betinget af tilmelding af vores nyhedsbrev.