Køkkenredskaber


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer

Fri fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online
Se mere Mere

Masser af køkkenredskaber til den moderne husholdning

Mangler du udstyr køkkenredskaber som stænkplade, grøntsagsbørste eller æbleskræller? Foruden byggematerialer og værktøj finder du i jem & fix også et stort udvalg af gode og billige køkkenredskaber, der gør husholdningen og madlavningen lettere.

Madlavning og generel husholdning bliver ofte opfattet som en sur tjans, men med de rette køkkenredskaber er det pludselig ikke så slemt. Derfor er gode køkkenredskaber alfa og omega i den moderne husholdning, hvis du vil undgå sure miner eller halvhjertede forsøg ved gryderne. Men med køkkenredskaber fra jem & fix’ store sortiment kommer madlavningen og rengøringen til at gå let som en leg. Se fx udvalget af billige stænkplader til montering ved komfuret eller vasken, der sørger for at du let kan fjerne oliestænk, fedtstriber eller andre pletter der opstår, når du laver mad eller vasker op. Du finder også en masse forskellige artikler til madlavningen, så du fx hurtigt kan få vasket og skrællet kartofler og grøntsager. Det er også i kategorien her, at du finder et billigt strygebræt samt mange andre husholdnings- og køkkenredskaber.

Køb dine nye køkkenredskaber på siden her og bestil levering direkte hjem til dig selv, eller kig ind i en af vores mange fysiske butikker over hele landet og se det store udvalg.