Jungle Gym Mansion m/klatremodul

Varenr.: 9058572

7.149,00/stk
 • Jungle Gym Mansion er et stort legetårn med kæmpe platform, og den er ideel til den store have
 • Med klatremodul, som udfordrer børnenes motorik på klatrestige og klatrenet, og der er også 2 gynger
 • Kravl op på platformen med klatrevæggen eller den kulørte stige, og turen ned kan tages på rutsjebanen
 • Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder
 • Legetårnet måler B404 x D218 x H323 cm, og klatremodulet måler B287 x D238 x H215 cm (uden sikkerhedsareal)
 • Fremstillet af FSC® 100%-mærket træ

Jungle Gym Mansion med klatremodul

Jungle Gym Mansion er et stort legetårn med en kæmpe platform, hvor en del er overdækket. Dette legetårn er ideelt til den store have. Der er forskudte ind- og udgange til denne luksuriøse “ejendom”, og det giver mange muligheder for at gå på opdagelse. Hold overblikket over haven fra balkonen og brug rattet til at komme mod nye mål. Der er et spand modul, som kan anvendes til at hejse ting op i legetårnet og ned igen. For at komme op på platformen kan man tage den kulørte stige med skridsikre trin eller vælge klatrevæggen. Oppe på platformen er der under taget en ståhøjde over 160 cm. For at komme ned kan man tage den blå rutsjebane. Den kan tilsluttes haveslangen, så det bliver en vandrutsjebane. Der er desuden mulighed for at lave en sandkasse i bunden af legetårnet, så den ligger i skygge. Sand købes for sig. 

Til denne model er der et klatremodul, som er spændende og krævende. Det udfordrer børnenes motorik, når de skal klatre op af klatrestigen eller klatrenettet, og ellers er der mulighed for at gynge på en af de 2 gynger. 

Til legetårnet får du 4-trins stige, jordankre, skruer, beslag, skruebeskyttere, håndgreb, Jungle Gym flag, hovedbeskytter, klatrevæg med klatresten, spand modul, rat, blå rutsjebane 265 cm, sandkasse, klatremodul og gynger.

Saml-selv-pakke

Legetårnet er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE-godkendt. Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

FSC® 100%-mærket - Fremstillet af materialer fra ansvarlige kilder

Dette produkt er FSC® 100%-mærket, hvilket betyder, at de skovbaserede materialer stammer fra FSC-certificerede skove, der drives ud fra FSC's ambitiøse standard for ansvarlig skovforvaltning, hvor der bl.a. stilles strenge sociale og miljømæssige krav til skovdriften.

Når du køber FSC®-mærkede produkter, så er du med til at passe godt på naturen, så de kommende generationer også kan nyde godt af den. 

Legetårnets mål:

 • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B404 x D218 x H323 cm
 • Areal ekskl. sikkerhedsareal klatremodul: B287 x D238 x H215 cm
 • Areal inkl. sikkerhedsareal: Der skal være et sikkerhedsareal på minimum 200 cm til alle sider
 • Stolper: 68 x 68 mm + 88 x 88 mm
 • Reglar: 34 x 58 mm
 • Brædder: 16 x 95 mm

Specifikationer

Aldersgruppe 3-10 år
Mærke Jungle Gym
Model Jungle Mansion
Type Tårn + klatremodul
Størrelse XL