Grohe Vitalio Go System 160 brusesæt

Varenr.: 9052095

2.199,00/stk
  • Grohe Vitalio Go System 160 brusesæt med termostat, håndbruser, hovedbruser og bruseslange på 175 cm
  • Sættet er til vægmontering, og den øverste brusearm, hvor hovedbruseren sidder, er svingbar
  • Hovedbruseren har en diameter på 16 cm, og håndbruseren er på 10 cm, og de har begge strålemønsteret Rain
  • Med ShockProof silikone-ring, som beskytter brusehovedet, hvis du skulle tabe det
  • Med Safestop skoldningssikring og Grohes StarLIght krom finish, som giver en blank og ridsefast overflade
Lagerstatus blev indlæst sidst: 24. jun 2019 21:51

Grohe Vitalio Go System 160 brusesæt

Grohe Vitalio Go System 160 brusesæt med termostat, håndbruser, hovedbruser og bruseslange på 175 cm. Brusesættet er til vægmontering, og den øverste brusearm på 39 cm er vandret svingbar, så du kan justere, hvilken side hovedbruseren er i. Den kan svinge med 15° til hver side. Hovedbruseren har en diameter på 16 cm, og den har stråletypen Rain, som føles som sommerregn mod huden og har et blødt og fint strålemønster.  

Håndbruseren er en Vitalio Go 100, som har en diameter på 10 cm. Den har 1 strålemønster, som også er Rain, og der medfølger en holder til håndbruseren, som sidder fast på brusestangen og kan justeres op og ned. Håndbruseren er med ShockProof silikone-ring, som beskytter brusehovedet, hvis du skulle tabe det. Til håndbruseren medfølger VitalioFlex Trend bruseslange på 175 cm, som er knækfri.

Begge brusere er med Grohe DreamSpray, der giver et perfekt spraymønster fra alle dyser. Og med SpeedClean på brusehovedet undgår du kalkaflejringer. SpeedClean er nemlig et integreret antikalksystem, som gør dyserne nemme at rengøre, og de skal blot tørres af med hånden for at fjerne kalkrester.

Grohe termostat med skoldningssikring

Brusesættet har en Grohe TurboStat kompakt termostatelement, som giver en øjeblikkelig vandgennemstrømning, og den holder et konstant vandtryk. Termostaten er med Aquadimmerfunktion, der gør det nemt at skifte mellem de 2 brusere. Termostaten er med Grohe SafeStop, som er en skoldningssikring, der gør, at du kan holde varmebegrænsningen på 38°C. Velegnet til børnene, som dermed ikke kan skrue for højt op for temperaturen. Med SafeStop Plus kan du indstille temperaturbegrænsningen til op til 43°C, hvis du ønsker.

Sættet er lavet med Grohes StarLight krom finish, som gør det nemt at rengøre armaturet, og overfladen er ridsefast og blankt. Den er uden tilslutninger og kan anvendes til gennemstrømsvarmer.

Grohe_logo.jpg