Garageport med fuld isolerede 40 mm elementer

Varenr.: 9038283

3.995,00/stk
  • Garageport i hvidmalet profileret stålplade, der kræver minimal vedligeholdelse
  • Med fuld isolerede 40 mm elementer
  • Størrelse på murhullet skal have en bredde på 2,4 meter og en højde på 2 meter, og porten monteres bag ved murhullet
  • Leveres uden håndtag og låsebolte - derfor anbefales det, at du tilkøber en portautomatik (varenr. 9051791)
Fås kun online
Lagerstatus blev indlæst sidst: 23. apr 2019 19:21

Europæisk produceret ledhejseport af højeste kvalitet. Porten leveres med fuld isolerede 40 mm tykke elementer, og er udført i profileret stålplade i farven hvid, RAL 9016. Overfladen har en flot træstruktur, og elementerne leveres med vandrette spor.

Porten har en enestående styrke, ekstra holdbarhed og giver maksimal beskyttelse mod støj, slag og vejrlig. Den kræver et minimum af vedligeholdelse, og er samtidig let at betjene.

Porten leveres med frontmonteret torsionsfjedre, som sikrer en hurtig og enkel montage. Torsionsfjederen er blandt de bedste på markedet og sikrer op til 20000 åben og lukke cyklusser.

Størrelsen på murhullet skal have en bredde på 2,4 meter og en højde på 2 m. Porten monteres bag ved murhullet, og det er nødvendigt med plads ved hver side af murhullet til montering af skinnerne. Ligeledes er der en nødvendig overhøjde/frihøjde op til loftet på 230 mm til montering af fjedrene.

Da porten leveres uden håndtag og låsebolte, anbefaler vi at der tilkøbes en portautomatik til din nye ledhejseport. Det kunne være varenr. 9051791, som er fra samme producent.