Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Flag & flagstænger

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Flag & Flagstænder

Enhver have med en flagstang og et livligt blafrende Dannebrog tager sig flot ud på en skøn sommerdag med høj sol. Men med tiden kan dit flag og din vimpel dog blive falmet, og så er det på tide at skifte dem ud. God flagskik fordrer nemlig, at flaget er af en ordentlig beskaffenhed, og derfor er det ildeset at flage med slidte, lasede eller falmede flag og vimpler.

Er det på tide at få skiftet det gamle Dannebrog ud med et nyt, kan du finde forskellige flag og vimpler i jem & fix. Kig efter den størrelse flag og line, der passer til længden på din flagstang. Vi har også et stort udvalg af flagstang i glasfiber i forskellige mål. Foruden flag og flagstang finder du også et udvalg af tilbehør til din flagstang i jem & fix, som fx flagknopper, flagline og flaglineholder. Er der fødselsdag i familien, er det også hyggeligt at byde gæsterne velkommen med en lille flagstang ved døren, som du selvfølgelig også finder her i vores udvalg.

Husk dog altid, at der er visse regler, man skal overholde som ejer af en flagstang. Fx må der ikke flages før og efter solnedgang, og det er god skik at hejse og nedtage flaget i langsomt tempo, ligesom et Dannebrog aldrig må røre jorden.