Badeværelsesmøbler


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer

Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Badeværelsesmøbler til enhver smag

Står du overfor at skulle have lavet et nyt badeværelse? Et badeværelse skal være funktionelt, men indretningen og møblerne må også gerne være smukke. Tag et kig i vores store udvalg af badeværelsesmøbler, hvor du kan finde møbler til den indretning, du drømmer om til dit nye badeværelse. Vores badeværelsesmøbler er enkle i deres design, så de passer til langt de fleste boliger.

Se nærmere i vores udvalg her på siden, hvor du blandt andet finder forskellige brusekabiner, som både er praktiske og dekorative. En firkantet brusekabine i hærdet glas med to skydelåger, kan fx passe perfekt ind i et hjørne af badeværelset. Samtidig slipper du for at have et bruseforhæng, som kan blive kedeligt at se på i længden, medmindre man ofte giver det en tur i vaskemaskinen.

Du kan derudover på siden her finde flere typer af højskabe samt badskabe, og skabe et praktisk badmiljø, hvor du kan opbevare dine mange ejendele, der ophober sig på badeværelset. I højskabet er der meget opbevaringsplads, og du kan fx have håndklæder liggende heri. Badskabe er ligeledes praktiske, da de placeres under vasken, og dermed ikke fylder ekstra på dit badeværelse. I vores udvalg af badeværelsesmøbler kan du ydermere finde fx nydelige porcelænsvaske til dit badeværelse til lave priser.

 

Gå på opdagelse her på siden, og find de badeværelsesmøbler, du ønsker dig til dit badeværelse. Du kan både købe online i vores webshop eller besøge din nærmeste jem & fix.