KFUM Spejderne

Under parolen ”sammen bygger vi lokalsamfund” har KFUM Spejderne og jem & fix indgået et partnerskab med et fælles mål om at styrke de små lokalsamfund og dét at skabe og bygge nyt samt fixe det eksisterende.

Sammen vil jem & fix og KFUM Spejderne gerne inspirere både familier og andre fællesskaber til at bygge selv, og i praksis udmønter partnerskabet sig bl.a. i, at jem & fix leverer materialer til forskellige gør det selv-projekter, mens spejderne med deres store kreativitet skaber robuste byggeprojekter med både praktisk og underholdende formål.

Vi sponsorerer eksempelvis forskellige projekter udført af de lokale spejdergrupper, som fx renovering af spejderhytter, opbygning af brændeskure eller lign. I forbindelse med vores butiksåbninger eller andre lokale events i byen eller ved vores butikker stiller vi desuden materialer til rådighed for spejdernes projekter. Fælles for aktiviteterne er, at der er fokus på fællesskab og samvær, for der igennem at styrke interessen og synligheden for det at ’gøre det selv’.

Braendeskur

Hvordan matcher KFUM og jem & fix’s værdisæt hinanden?
Spejderbevægelsen besidder som institution en række positive egenskaber som også er kerneværdier hos jem & fix. Ligesom jem & fix er spejderbevægelsen desuden både nationale men også meget lokale, og samarbejdet med KFUM Spejderne skal derfor både sætte fokus på fælles værdier som fx uddannelse, ordentlighed og skabertrang, men også bidrage til at forankre jem & fix endnu stærkere i de lokalsamfund, vi er en del af.

jem & fix har tusindvis af varenumre, der dækker over en lang række gode produkter, som med de rette evner kan forvandles til både solide, kreative og inspirerende gør det selv-løsninger. Dette skal KFUM Spejderne være med til at italesætte og illustrere gennem fælles aktiviteter. Spejderne kan derfor ses som en form for ambassadører, ikke bare for jem & fix, men for evnen og lysten til at skabe og bygge nyt, samt fixe det eksisterende.

Odense 2

Læs mere om samarbejdet mellem jem & fix og KFUM spejderne via linkene nedenfor

Skt. Hans aften sammen med jem & fix og KFUM-Spejderne

Læs mere om partnerskabet mellem KFUM Spejderne og jem & fix

Se et eksempel på en gør det selv-event i Slagelse 

Renovering af spejderhus i Herskind

KFUM Spejderne i Vrå har bygget et brændeskur

Læs mere om KFUM Spejderne på deres hjemmeside

Spejderbevægelsen er verdens største lederudviklingsprogram

Aktivt foreningsliv kan forhindre landbydød

Sådan træner du dit barns motorik i hverdagen

Inddrag dit barn i huslige opgaver og gør det selv-projekter