Om os

Om-os-topbillede
Det grundlæggende koncept for jem & fix er at skære alle overflødige omkostninger væk. Vi har forkortet "hjem og fiks" til jem & fix. Det sparer os for 3 bogstaver. På samme måde skærer vi alle fordyrende omkostninger væk for at sikre dig de billigste varer.

jem & fix er Danmarks eneste lavpris byggemarked og er tre år i træk kåret til Danmarks billigste byggemarked af pris- og forbrugertjenesten Pricerunner – det er vi stolte af.

Vi arbejder sammen med fælles profilmål, der viser vi engagerer os og udvikler os inden for vores koncept og vækstmål. Et af vores vækstmål er at åbne 125 butikker i Danmark.

”Sammen bygger vi lokalsamfund” - jem & fix hylder engagement og indlevelse og støtter op om gør det selv-projekter og relationer i lokalsamfundene med konceptet ”I fixer, vi støtter” samt vores samarbejde med KFUM-Spejderne.

Vi har høflig selvbetjening og rådgivning er ikke noget, vi tilbyder i vores butikker. Vi vil hellere tilbyde lave priser. Men til dig der er lidt fix på fingrene, og bare gerne vil guides lidt, er der nu hjælp at hente her på vores hjemmeside, når du skal jem & fixe selv. I ”jem & fix Huset” får du tips og trix i 50 brugervenlige fix det selv-film, der gør det sjovt at fixe selv, og viser du kan komme langt for lidt – prisen kan du ikke bruge som undskyldning.